Storitve

Arhitektura

Skupaj z vami ustvarimo dom, ustvarimo tak življenjski prostor, da se boste od vseh krajev na planetu, kljub njihovi lepoti, še vedno najraje vračali domov. Seveda to ne pomeni, da ne boste prepotovali sveta, ampak dom bo vedno dom. To je prostor, ki je enostavno ukrojen po vaši meri!

Največji poudarek našega delovanja je na individualnih stanovanjskih hišah. V to smo se najbolj poglobili, ker nas najbolj zanima narava in globina bivanja v naših individualnih domovih ter vpliv zavesti doma na posameznika in dvig kvalitete njegovega življenja na podlagi le tega.

Dom, kot prostor, kjer preživimo največ časa, močno vpliva na naše aktivnosti in delovanje tudi izven njega.

S tem se že tisočletja ukvarja znanost o arhitekturi in urejanju prostora, ki izhaja iz Ved, imenovana Vastu  in Feng-Shui, ki izvira iz starodavne kitajske modrosti, ter novejše znanosti kot je Biofilija, ki so nam v navdih in so naše izhodišče.

Ljudje povprečno preživimo 90% časa doma, ko odštejemo čas, ki ga preživimo na delu. To je cca 14-15 ur na dan. Naj bo dom prostor, kjer se inspiriramo, prostor, ki nas moralno in duhovno dvigne, ki v nas vzbudi novo upanje in veselje, prostor, ki nas opolnomoči, pomladi in napolni z novo energijo in voljo.

Na planet Zemljo gledamo kot na osebo. Katero arhitekturo bi potrdila Ona!?

Zavest ustvarja arhitekturo in obratno, arhitektura ustvarja, podpira in lahko spreminja zavest. Vse kar nas obkroža vpliva na našo zavest, zato ni vseeno kje bivamo in kako bivamo.


Kdaj arhitektura dvigne kvaliteto BIVANJA:

  • Ko vzpodbuja lepše medsebojne odnose;
  • Ko nam da dodatno življenjsko energijo in nam omogoča, da smo aktivnejši, budnejši, bolj entuzijastični, veseli, energični in uravnoteženi.

S tem lahko več energije usmerimo v pozitivna, druga, (za)željena in pomembna, področja svojega življenja: skrb za zdravje, ljubezen, družina, prijatelji, posel…

Prava vrednost objekta je vrednost, ki koristi vam na najbolj globokih nivojih bivanja. Vrednost v denarju je šele na 5. ali 6. mestu.

Bistvena je vrednost boljšega počutja, zdravja, harmonije na individualni in skupni (družinski) ravni in bolj inteligentnega bivanja.

Želimo, da imate visoka pričakovanja, jih izrazite, mi pa bomo dali vse od sebe, da jih bomo izpolnili. Tako v smislu vrhunske arhitekture (ki si jo sami želite oz. o njej sanjate), kot v smislu hitre in vrhunske izvedbe.

Imamo individualni pristop do osebe, zemljišča, narave, potreb in želja in naš cilj je za vsakega posameznika oz. družino najti to ravnotežje.

Vsaka celica je individuum in do vsakega imamo individualen pristop.


Enako je z domom, ki je narejen po VAŠI meri.

Kontaktirajte nas!

Kupujete ali prodajate nepremičnino in si želite nasvet ali svetovanje?

>