Storitve

Inteligentna zdrava hiša

Ustvarjamo inteligentne zdrave hiše, ki vam dajo občutek, da ste na oddihu celo leto. Kadarkoli pridemo domov, pridemo na oddih. In to si v resnici vsi želimo od svojega doma!

ZDRAV INTELIGENTEN OBJEKT:

  • SPOŠTUJE ŽELJE IN POTREBE LASTNIKA!
  • SPOŠTUJE ZEMLJIŠČE NA KATEREM SE GRADI!
  • SPOŠTUJE NARAVO!

Na kaj je pozorna inteligentna hiša?

  • Število prostorov/velikost objekta;
  • Oblika in povezava prostorov v objektu in povezava z naravo in zunanjimi prostori;
  • Stil, velikost in uporabnost v skladu z našim načinom bivanja;
  • Vsak je individuum;
  • Nekdo bo sebe in svoje ljudi navdihnil z ogromno vilo, nekdo z inteligentno, ravno prav veliko hišo, odvisno s kom imaš v življenju odnos, v kateri fazi življenja si in kakšno je najboljše ravnotežje v našem življenju.

ZDRAVA

Dobri zdravi materiali, ki so od Narave in so uporabljeni s pravilno zavestjo, ne z zavestjo eksploatacije, ampak z zavestjo – vzamemo blagoslov od Narave, da bomo dobro naprej delali tudi sami. Takrat imajo naravni materiali na nas najboljši vpliv, ker so živi (les živ material, kamen živ material, glina živ material…) in imajo svojo zavest.

Tudi umetni procesirani materiali imajo svojo zavest, ampak podoben vpliv, kot ga ima na nas procesirana hrana in zavest, ki je vtkana v tak produkt s strani proizvajalca, ga imajo na nas tudi procesirani gradbeni materiali.


UMETNI IN NARAVNI MATERIALI TER NAJVIŠJA TEHNOLOGIJA

Umetni materiali so močno predelani, ubiti naravni materiali, kot je primer pri prehrani. Določena hitra prehrana, je tako močno predelana, da že izgleda plastična in tudi okus je plastičen, še bolj plastičen pa bi bil, če ne bi imela v sebi ojačevalcev okusa. Taka hrana črpa vitalno življenjsko energijo človeka. Na podoben način življenjsko energijo črpajo prostori narejeni iz umetnih materialov, ker ti materiali niso usklajeni z vibracijo in frekvenco človeka in planeta.

Naravni materiali so najvišja tehnologija, ki je mogoča za celostno dobrobit našega uma in telesa.

Naravni materiali so prstni odtis narave v našem domu!

”Trajnostna arhitektura je tista, ki zadovoljuje potrebe svojih stanovalcev v vsakem trenutku, kjerkoli, s tem da ne ogroža blagostanja in razvoja naslednjih generacij”

Razstava Trajnostna arhitektura Madrid 2010


Albert Einstein

Kadar pogledate nase v luči celotnega vesolja, vas nekaj znotraj vas spominja in opominja, da obstajajo večje in boljše stvari, o katerih bi morali skrbeti.

Kontaktirajte nas!

Kupujete ali prodajate nepremičnino in si želite nasvet ali svetovanje?

>