Storitve

Posredovanje nepremičnin

PRIPRAVA NA PRODAJO 

Ljudje kupujemo z očmi in čustvi. Dom je naše osnovno zavetje.

Vsak kupec razmišlja, kako bo življenjsko napredoval v novem okolju, v novi nepremičnini. Kako bo moja družina napredovala na tem prostoru, kakšna bo zaščita na vseh nivojih, ali pa v primeru poslovnega prostora, kako bo moje podjetje prosperiralo tu, kako se bodo počutili zaposleni, ki so največja dragocenost podjetja.

Na vseh nivojih: fizično zdravje, mentalno zdravje, intelektualno zdravje. Večina kupcev si ne predstavlja, kaj se lahko naredi iz nepremičnine, kakšen potencial v resnici skriva. Priprava nepremičnine na prodajo je podobna pripravi avtomobila na prodajo. Ko prodajamo avto, ga temeljito očistimo, pripravimo, osvežimo, in enako je potrebno narediti z nepremičnino. Jo temeljito očistiti, osvežiti, popraviti zelo dotrajane dele,  vsaj osnovne stvari…, Na ta način si izboljšamo možnosti za prodajo, na ta način izkažemo spoštovanje potencialnim kupcem, za katere je to nov dom in z vloženo energijo pritegnemo več pozornosti.

Dom je osnovna bazična enota vsakega posameznika, vsakega Slovenca in če začnemo dvigovati vrednost svojega bivanja in vrednost svojih nepremičnin, dvigujemo vrednost svoje zavesti in neposredno materialno vrednost svojega premoženja in države. Vsak na svoj mali način, vsak s svojim malim doprinosom v celostno sliko. In to je lahko velik poriv za dvig zavesti in posledično odnosov, sodelovanja, podpore en drugemu, …, na vseh področjih delovanja v družbi, kar pomeni, da družba prosperira, raste in se razvija.


Povečajte vrednost nepremičnine. Investicija v sebe. Večja materialna varnost.

Slovencem nepremičnine ogromno pomenijo, odnos imamo pa v povprečju slab. Ker je v Sloveniji ogromno hiš na število prebivalcev, vsi ne bodo gradili novih hiš. Nasprotno.

Povečajmo kvaliteto nepremičnin:

  • Pobarvati in počistiti objekt je definitivno boljše, kot če to ne naredimo.
  • Pobarvati z ekološkimi barvami, je boljše.

OSVEŽITEV Z MAJHNIMI SREDSTVI

Tu ni mišljena popolna prenova z velikimi vložki, ampak ustvarjanje lepega bivalnega okolja z minimalnimi sredstvi.

  • Osnovna popravila vitalnih delov: okna, vrata, vodovod, centralna/peč, elektrika
  • Slikopleskarska dela – tu je doprinos velik, saj za minimalen vložek zelo osvežimo prostor, odstranimo stare energije in vdihnemo del novega življenja
  • Popravila razbite keramike, kopalniške opreme…

Pripravimo vam vizualizacijo, kot pomoč pri prodaji. Kako lahko nepremičnina izgleda, kakšen potencial v resnici skriva v sebi.

Kontaktirajte nas!

Kupujete ali prodajate nepremičnino in si želite nasvet ali svetovanje?

 


SVETOVANJE

Osnovni ogled in svetovanje – obiščemo vas na lokaciji nepremičnine in vam svetujemo, kaj je smotrno narediti na nepremičnini in na kakšen način, da ne porabite velikih zneskov, po drugi strani pa nepremičnino pripravite na prodajo, ali pa jo izboljšate za svoje bivanje. Na vašo željo se seveda lahko dogovorimo tudi za pomoč pri izvedbi del.


CENIK OGLEDA:

POPOLNA PRENOVA – KOT INVESTICIJA

Imate nepremičnino, ki ni v najboljšem stanju, ima pa potencial, za investicijo.

Nudimo vam projektno sodelovanje.

POMOČ PRI NAKUPU IN PRODAJI

Zaupajte nam svoje želje in potrebe in s svojimi izkušnjami in partnerji vam pomagamo prodati ali kupiti vašo nepremičnino.

INVESTIRANJE V NEPREMIČNINE / PROJEKTNO SODELOVANJE – INVESTICIJSKI PROJEKTI 

Ste lastnik nepremičnine in je ne želite prodati v stanju v kakršnem je, želite investirati nadalje v nepremičnino, jo modernizirati, imate zemljišče in ga želite razviti, imate obstoječi objekt za rekonstrukcijo, ali nadomestno gradnjo…

Naš namen je polepšati Slovenijo/Svet z majhnimi koraki. Kjer lahko, prispevati k dvigu kvalitete prostora, izboljšanju objekta, dvigu zavesti in vibracije na posameznem delu in posledično dvigu vrednosti in kvalitete bivanja.

Če je projekt za nas investicijsko zanimiv in če smo investicije finančno sposobni, se angažiramo na tak način, če ne, pa smo se vedno sposobni angažirati z vizijo, znanjem, idejami…

Načrtovanje investicijskih projektov:

  • Oblikovanje idej za investicijske projekte
  • Ocenjevanje idej in izbor željenih projektov
>