Pravilnik o varovanju podatkov

Datum zadnje posodobitve: 18.3.2024

1. Uvod
Bivanje+ d.o.o. (v nadaljevanju "podjetje") se zavezuje k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov in strank v skladu z veljavno zakonodajo, vključno z UREDBO EU (EU) 2016/679 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA o varstvu naravnih oseb v zvezi z obdelavo osebnih podatkov in prostim pretokom teh podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov).

2. Identiteta podjetja
Ime podjetja: Bivanje+ d.o.o.
Naslov: Cesta 1. maja, 4000 Kranj
Matična številka: 6835970000
Spletna stran: www.bivanjeplus.si

3. Namen zbiranja podatkov 
Podjetje zbira osebne podatke svojih uporabnikov in strank za naslednje namene:Analiza spletne strani za izboljšanje uporabniške izkušnje in optimizacijo vsebin.Priprava ponudb in kontaktiranje strank, ki so oddale povpraševanje prek naše spletne strani.

4. Uporaba tretjih ponudnikov storitev
Podjetje uporablja naslednje tretje ponudnike storitev, ki imajo dostop do nekaterih osebnih podatkov:Jotform: Za zbiranje in obdelavo podatkov iz spletnih obrazcev.Google Analytics: Za analizo obiskov na spletni strani in izboljšanje njene učinkovitosti.

5. Varovanje osebnih podatkov
Podjetje se zavezuje, da bo osebne podatke svojih uporabnikov in strank varovalo pred nepooblaščenim dostopom, izgubo, krajo ali razkritjem. Za zagotovitev varnosti podatkov uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe.

6. Pravice posameznikov
Posamezniki, katerih osebni podatki so obdelani s strani podjetja, imajo določene pravice v zvezi z obdelavo teh podatkov. Te pravice vključujejo pravico do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, prenosljivosti podatkov ter ugovora. Za uveljavljanje teh pravic lahko posamezniki stopijo v stik z nami preko kontaktnih podatkov, navedenih spodaj.

7. Kontaktne informacije
Za vprašanja v zvezi z varovanjem osebnih podatkov nas lahko kontaktirate na naslednje načine:Bivanje+ d.o.o.
Cesta 1. maja, 4000 Kranj
E-pošta: info@bivanjeplus.si
Telefon: 040728008

8. Spremembe pravilnika
Pravilnik o varovanju podatkov lahko podjetje občasno posodobi ali spremeni. V primeru sprememb bomo na spletni strani objavili posodobljeno različico pravilnika.Z zadnjim posodabljanjem pravilnika smo se zavezali k zagotavljanju varnosti osebnih podatkov naših uporabnikov in strank. Z vašim zaupanjem nam omogočate, da vam zagotavljamo najboljšo storitev.

Zastopnik, Miha Toplak


>